Prebenjamins Campions del Torneig de Merignac

  

L'equip prebenjamí ha quedat campió del torneig de Merignac (França) de la categoria U11. Ha guanyat tots el partits fent un total de 31 gols i rebent-ne només 2.
Els seus rivals ha estat: US Coutras RH (3-0), HT Santutxu (16-0),  Sferic Terrassa (8-0), i la final amb CS Noisy Le Grand (4-2).
Cal dir que Genís Soler ha rebut el trofeu de millor jugador i màxim golejador de la categoria i que Gil Oms i Guim Obiols han rebut el trofeu de millors porters i mínim golejats de la categoria.
Els jugadors de l'equip U11 han estat: Gil Oms, Guim Obiols, Genís Soler, Dani Godayol, Genís Palanques, Biel Bigas, Genís Baucells.

Al torneig també hem participat en la categoria U-13, on el notre benjamí ha quedat novè però fent bons partits, especialment l'últim contra l'Olot on es va empatar havent d'anar al penals.
Els jugadors de l'equip U13 han estat: Fran López, Pol Bigas, Roc Obiols, Marc Fernández, Pol Casas, Ferran Sánchez, Dani Vilalta.

Tots han demostrat un excel·lent comportament i molt bona amistat amb tots els altres competidors. Fent una exhibició d'energia i alegria tot el torneig.

FOTOS

Permisos: